Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Sex Advertenties in Wervik


Geil sletje doet alles wat jij wil

Laat ik meteen maar starten met het noemen van mijn prijzen. Deze zijn 60 euro voor een half uur, 100 euro voor een uur en als je langer wilt kunnen we het overleggen. Ik ben dan jouw geile sletje en je mag alles doen met mij wat je wilt. Ik slik en ook voor (softe) sm kun je bij mij terecht. Bekijk advertentie »

Spreek maar eenmaal met een man af

Zoek je echt iemand die je vaker wilt zien dan ben ik helaas niet de vrouw voor jou. Ik wil gewoon het gedoe niet om contact met elkaar te houden. Het voelt voor mij dan als een relatie en daar ben ik niet naar op zoek. Waar ik wel naar op zoek ben dat zijn mannen die bij mij thuis komen en waar ik dan lekkere sex mee kan hebben. Bekijk advertentie »

Een leuke man voor een plezierige omgang

Dag allemaal, ik ben Daphne en ik kom uit Wervik. Het is voor mij erg spannend allemaal want dit is iets wat ik nog nooit heb gedaan. Het beste kan ik dan denk ik ook maar gewoon laten weten waar ik als sletje naar op zoek ben. Wat ik hoop te vinden dat is een man waarmee ik lekkere spontane sex kan hebben. Bekijk advertentie »

Sex zonder vragen en zonder gedoe

Waar ik naar op zoek ben dat is sex zonder vragen en zonder gedoe. We gaan dan afspreken en we beginnen meteen. Wat wel goed is dat is om van tevoren dan wel onze wensen te gaan bespreken. Waar ik zelf dol op ben dat ik het pijpen van een man en dat kan ik uren doen. Bekijk advertentie »

Kun jij aan mijn verwachtingen voldoen?

Denk jij dat je een persoon bent die aan mijn verwachtingen kan voldoen? Je moet het wel zeker weten want mannen die twijfelen of die denken een spelletje met mij te spelen daar zit ik helemaal niet op te wachten. Wat ik wil is een man die mij goed gehoorzaamt en die mij ook met meesteres wil aanspreken. Bekijk advertentie »

Heb nog vele spannende foto’s van mij

Het zou wel leuk zijn als ik hier man kon vinden waar ik wat mee aan kan gaan voor een langere tijd. Een one night stand dat past niet echt bij mij. Wat mij dan ook wel spannend zou lijken is een sexrelatie. Het is vooral de vrijblijvendheid die mij daar zo mee aanspreekt. Toch wil ik een man wel leren kennen voor ik afspreek. Bekijk advertentie »

Zoek snel weer genegenheid

Na al die jaren alleen begint het weer te kriebelen bij mij, ik zou dan ook graag weer een spannende man in mijn leven hebben. Mocht je zoeken naar een vriendin dan moet ik je teleurstellen want ik zoek echt alleen een man waar ik sex mee kan hebben, dit mag dan ook best een beetje kinky sex zijn. Bekijk advertentie »

Heb het niet zo op relaties maar wel op sex

Dag, ik ben Anna en na mijn scheiding heb ik het niet zo op relaties. Waar ik het wel op heb dat is sex en daar kan ik uiteraard nog steeds van genieten. Vooral als een man mij lekker likt dan vind ik dat erg lekker. Hier ben ik dan ook vooral op zoek naar een lekker contact en verder niets. Bekijk advertentie »

Mijn verlangen naar plassex en poepsex is groot

Mijn lichaam dat kun je goed zien op de foto maar mijn gezicht heb ik wel onherkenbaar gemaakt, ik wil liever niet dat vrienden of familie mij hier gaan herkennen. Dit komt omdat ik misschien een beetje een voorkeur heb. Het zou voor mij leuk zijn om hier met mensen in contact te komen die net als ik een voorkeur voor plassex en poepsex hebben. Bekijk advertentie »

Zou graag jonge en oudere mannen willen leren kennen

Op mijn leeftijd heb je niet de illusie meer dat je een man gaat vinden om nog een relatie mee op te bouwen. Al een aantal jaren ben ik vrijgezel na een lang huwelijk. Dit was op het laatst geen goed en leuk huwelijk meer. Dit wil ik nu dan ook niet meer en ik zoek nu een man voor alleen plezier. Bekijk advertentie »

Vluchtig in de auto daar kan ik van genieten

Waar ik echt enorm van kan gaan genieten  dat is een vluchtig sexcontact in de auto met een leuke man. Dit zorgt ervoor dat we niet meteen met elkaar thuis af hoeven te spreken en dat we toch lekker van sex kunnen genieten. Zelf beschik ik ook een auto dus ik kan je ook tegemoet rijden als dit nodig is. Bekijk advertentie »

Laten we eens beginnen met een cardate

Dag allemaal, ik ben Saskia en ik ben een vrouw die het lekker vindt om sex te hebben met zoveel mogelijk verschillende mannen. Ik denk dat ik op deze website dan ook helemaal goed zit. Je kunt je voorstellen dat ik dus niet op zoek ben naar een relatie maar echt naar een man voor een vluchtig avontuurtje. Bekijk advertentie »

Ik neem het touw mee en jij doet de rest

Als je in mijn kast kijkt dan zou je kunnen denken dat ik een klusser ben toch is dit in zijn geheel niet het geval. Ik heb dan wel veel touw maar dit is voor vele andere doeleinden. Het meeste wordt dit dan ook gebruikt in de slaapkamer. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met bondage en dit de ultieme ervaring voor mij. Bekijk advertentie »

Ik doe alles wat jij wilt

Hallo, ik ben een dame die ervoor is om alles te gaan doen wat jij maar wilt. Nu moet je daar wel een kleine vergoeding voor gaan betalen maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Zo kun je mij lekker over het gezicht gaan spuiten maar je mag me ook gaan vastbinden. Bekijk advertentie »

Single vrouw zoekt spannende single man

Zoals de titel al aangeeft hoop ik hier een spannende en single man te gaan ontmoeten. Ik heb absoluut geen interesse in je als je een relatie hebt. Dit heb ik eerder meegemaakt (zonder dat ik hiervan afwist) en dit heeft mij veel problemen opgeleverd. Single mannen zijn uiteraard wel uitgenodigd om te gaan reageren. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.