Meld je direct gratis aan

Heb het niet zo op relaties maar wel op sex

anna0 profielfoto

Profiel: anna0 (45 jaar)

Stuur bericht naar anna0

Dag, ik ben Anna en na mijn scheiding heb ik het niet zo op relaties. Waar ik het wel op heb dat is sex en daar kan ik uiteraard nog steeds van genieten. Vooral als een man mij lekker likt dan vind ik dat erg lekker. Hier ben ik dan ook vooral op zoek naar een lekker contact en verder niets.

Wat we op de dates gaan doen dat kunnen we beter gaan bespreken als we contact hebben denk ik. Wat ik in ieder geval zoek is iemand die net zo dol is op orale sex als ik en de rest kunnen we in overleg. Het is voor mij ook belangrijk dat jij van de sex gaat genieten en ik hoor dan ook graag wat jij allemaal lekker vindt om te doen.


Wervik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.