Meld je direct gratis aan

Ben het onderdanige type

Linhull profielfoto

Profiel: Linhull (34 jaar)

Stuur bericht naar Linhull

Waar ik voor ingeschreven sta dat is om een leuke date met een man of vrouw te vinden die het fijn vindt om de ander vast te binden. Dan bedoel ik niet met één touwtje om de handen maar echt goed vastbinden zodat de ander zich machteloos voelt. Dit geeft mij altijd een heerlijk gevoel …

Waar ik nu natuurlijk op hoop dat er strenge mannen en vrouwen zijn die mij willen verwennen. Je mag mij dan ook best als een slaaf behandelen. Verder kun je mij ook straffen maar echt tegen hele erge pij kan ik niet. Mocht je verder nog vragen aan mij hebben dan kun je die aan mij stellen en ik zou het leuk vinden als je dan ook meteen wat over jezelf zou gaan vertellen.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.