Meld je direct gratis aan

Mijn fantasie durf ik niet met mijn man te delen

doosjePP profielfoto

Profiel: doosjePP (39 jaar)

Stuur bericht naar doosjePP

Mijn fantasie is zo extreem dat ik deze niet met mijn durf te delen. Het is namelijk zo dat ik van poepsex hou en ik schaam me er best wel een beetje voor. Waar ik dan ook niet op zit te wachten zijn mannen die me hier belachelijk maken. Wat ik wel graag zou willen is om hier in contact te komen met een man die ook van poep- en plassex houdt.

Wat ik er wel bij moet vertellen is dat dit nog maar een fantasie van mij is en dat ik dit nog nooit heb gedaan. Ook is het alleen voor deze sex dat ik hier een man wil leren kennen. Mijn huwelijk is prima en dat wil ik dan ook niet beëindigen. Waar ik op zoek naar ben is een man die discreet is en ook alleen vrouw zoekt voor de sex en ook nog eens mijn voorkeuren deelt. Het is een hoop gevraagd maar ik hoop toch op een reactie.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.