Meld je direct gratis aan

Mijn drang en fantasie wil ik niet met mijn man delen

doosjePP profielfoto

Profiel: doosjePP (39 jaar)

Stuur bericht naar doosjePP

Er zijn fantasieën die ik heb die ik liever niet met mijn man deel en daar hoop ik dan ook hier iemand voor te vinden. Wat ik graag zou doen dat is het hebben plas- en poepsex met iemand. Eigenlijk heb ik deze drang altijd al gehad maar heb ik deze zelf steeds goed weg weten te stoppen.

Nu wil ik mij er niet meer voor schamen en wil ik het eindelijk eens een keer ervaren. In mijn dromen heb ik dit al talloze keren gedaan maar het doen van deze dingen met een echte man dat lijkt me nog fijner. Aangezien ik een relatie heb wil ik niet dat mijn man erachter komen en onze contacten die dienen dan ook discreet te verlopen en ik kan ook niet bij mij thuis afspreken.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.