Meld je direct gratis aan

Ik wil spanning met een betrouwbare en niet rokende man

Lonesome1 profielfoto

Profiel: Lonesome1 (41 jaar)

Stuur bericht naar Lonesome1

Hallo, ik ben een deftige donkere vrouw en ik ben op zoek naar een afspraakje met een niet rokende man. Dit zet ik maar bij aangezien ik het erg belangrijk vind dat een man lekker ruikt. Als je dan ook een afspraakje hebt met mij dan doe je mij ook een groot plezier door een lekker luchtje op te gaan doen.

Ook heb ik een voorkeur voor blanke mannen en Vlaamse mannen. Nu stel ik misschien nogal wat eisen maar het is dan ook zeker dat je er dan heel wat voor terugkrijgt. Nu zoek ik een man voor een sexdate maar het zou ook kunnen zijn dat als het klikt en als de man het ook wil dat er misschien ook wel een echte relatie inzit.


Niel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.