Meld je direct gratis aan

Een relatie is moeilijk voor mij te onderhouden

twijgje profielfoto

Profiel: twijgje (40 jaar)

Stuur bericht naar twijgje

Dag heren. Ik ben Ellen en ik ben een goedlachse vrouw die een erg drukke baan heeft. Deze baan slokt tussen de 60 en 70 uur per week op en je kunt het je dan ook misschien ook wel voorstellen dat het lastig is om een relatie te gaan onderhouden. Ik wil dan nu ook alleen mannen gaan ontmoeten voor de sex.

Nu hou ik erg van anale sex en ik hoop dan ook dat ik hier mannen voor kan gaan ontmoeten. Natuurlijk hebben andere vormen van sex ook mijn voorkeur maar anaal dat is toch wel mijn favoriet. Ik zou het dan ook erg op prijs gaan stellen als er alleen mannen gaan reageren die aan anale sex met mij zouden willen gaan doen.


Ranst op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.