Meld je direct gratis aan

Zou graag een stel gaan verwennen

Leenoscar profielfoto

Profiel: Leenoscar (46 jaar)

Stuur bericht naar Leenoscar

Bij sex draait het allemaal om klaarkomen en dat zal je vast met mij eens zijn. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk genot te ervaren voor we klaarkomen. Wat ik nu graag eens zou willen ervaren dat is sex met een stel en dan te proberen om allemaal lekker klaar te gaan komen.

Zelf ben ik bi en ik hou ervan om mannen en vrouwen te verwennen. Daarom is het ook zo fijn om met stellen af te spreken want dan kun je deze tegelijk verwennen. Ook vind ik het fijn om samen met een andere vrouw een man te pijpen. Er zijn gewoon veel mogelijkheden en dat is wat het hebben van sex met een stel zo leuk maakt. Zelf heb ik ook een partner maar die maakt er geen probleem van dat ik met andere afspreek.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.