Meld je direct gratis aan

Lekker over mij heen laten plassen

DolleDoener profielfoto

Profiel: DolleDoener (67 jaar)

Stuur bericht naar DolleDoener

Niet meteen schrikken want mijn wens is best een beetje extreem. Wat ik hoop te vinden dat is een man die lekker over mij heen wil plassen. Dit kan dan een man zijn die net zoals ik ook dol is op de meer extremere vormen van sex. Dit is wel een voorwaarde als je met mij af wilt spreken.Iets wat mij zeer opwindt dat is dat de man dan over me heen plast en dat hij dan vervolgens mij hem laat pijpen. Dan heb ik al zoveel mogelijk van zijn vocht opgevangen en dan mag ik hem ook nog eens pijpen. Dit is wel iets waar ik enorm van kan genieten. Wanneer je het wel ziet zitten dan weet je wat je te doen staat.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.