Meld je direct gratis aan

Een golden shower van een man

Jaena profielfoto

Profiel: Jaena (31 jaar)

Stuur bericht naar Jaena

Zelf ben ik onderdanig aangelegd en ik ben op zoek naar een man die mij als zijn sletje wil behandelen. Een. beetje vernederen vind ik ook fijn. Toch gaat de echte harde BDSM mij te ver. Ik wil graag gekleineerd worden. Wat ik heel geil vind dat is als een man mij een golden showen geeft. Hiermee laat hij zien dat hij bepaalt wat er gebeurt. Ik probeer het dan ook op te vangen met mijn mondje.
Voor mij maakt het niet heel veel uit of je al ervaring hebt met het geven van golden showers. Ik ben wel graag degene die het ontvangt. Ik vind het geven minder spannend. Het zijn misschien nogal wat wensen maar toch hoop ik dat er hier iemand is die mij lekker geil wil onderplassen. Ik ben daarnaast ook zeer gewillig en je mag dan ook nog vele andere geile dingen met mij doen.

 


Landen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.