Meld je direct gratis aan

Man met een goede sexdrive gezocht

Levientje profielfoto

Profiel: Levientje (34 jaar)

Stuur bericht naar Levientje

Ben je iemand die bijna 24 uur per dag sex wil dan kun je wel eens de man zijn waar ik naar op zoek ben. Wat ik wil vermelden dat is dat ik een alleenstaande moeder ben en dat ik dus maar op bepaalde tijden kan afspreken. Aangezien ik niet werk heb ik overdag wel tijd om je te ontvangen. Ook zou het af en toe wel ´s avonds of in het weekend kunnen.

Je begrijpt denk ik wel dat ik alleen een man voor de sex zoek. Dit moet dan uiteraard wel gezellig zijn en als het echt klikt dan kunnen we ook vaker gaan afspreken. Als je een relatie hebt dan ben ik niet iemand die daar een probleem van maakt maar ik wil liever niet over je relationele problemen horen.


Halle op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.