Meld je direct gratis aan

Het is weer eens zo laat …

Rosegardenxx profielfoto

Profiel: Rosegardenxx (35 jaar)

Stuur bericht naar Rosegardenxx

Helaas is het weer zo ver. Weer zit ik alleen en heb ik zin om met een lekkere man aan de slag te gaan. Het is erg lastig want ik kan natuurlijk niet zomaar naar buiten gaan en daar een willekeurige man van de straat gaan plukken. Het zou dan ook tof zijn om een man te ontmoeten waar ik regelmatig het gezellig mee kan maken.

Het gaat dan eerst wel om een vriendschap. Mocht het gezellig zijn dan kunnen we altijd kijken of we een stapje verder gaan. Het is bij mij meer dan sex want ik wil wel het bed delen met een man maar ik zou het dan ook wel leuk vinden om af en toe eens wat te gaan drinken. Zo leren we elkaar immers beter kennen.


Landen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.