Meld je direct gratis aan

Lekker hard pijpen

Limburgia profielfoto

Profiel: Limburgia (32 jaar)

Stuur bericht naar Limburgia

Waar ik echt zin in heb dat is om lekker hard te gaan pijpen en dat dan ook vaak te doen. Om mannen hard te pijpen ben ik natuurlijk wel mannen nodig en daar ben ik nu dan ook naar op zoek. Heb je zin in een snelle en diepe pijdate dan moet je dit snel laten weten. Het zou dan ook fijn zijn als je in mijn gezichtje zou willen spuiten.

Zie je het helemaal zitten om samen met mij dit te doen dan zijn er een aantal regels. Omdat ik niet te gehecht wil worden aan een man spreek ik maar eenmaal af. Hier zijn geen uitzonderingen op. In principe gaat het om het pijpen maar als je schoon en fris bent dan is er meer mogelijk. Klaarkomen in mijn mond of over mijn gezicht is geen probleem.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.