Meld je direct gratis aan

Man die beschikbaar is voor een meesteres

Roelandsub profielfoto

Profiel: Roelandsub (37 jaar)

Stuur bericht naar Roelandsub

Dag Meesteressen. Mijn naam is Roeland en bij deze stel ik mij ter beschikking. U mag met mij gaan doen wat u wilt en ik zal u zo goed mogelijk dienen. U best de meesteres en u bepaalt dan ook wat er gaat gebeuren. Mijn hoop is om hier een leuke meesteres te vinden om mee af te spreken.Wat ik erg spannend vind dat is om straf te krijgen en dit kan dan met een zweep zijn. Het doet dan wel pijn maar omdat het zo spannend is voel ik deze bijna niet. Vaak zie ik pas de volgende dag hoe rood mijn billen zijn. Ook de andere straffen onderga ik en ik weet dat dit het recht van een meesteres is. U kunt mij altijd een bericht sturen voor meer informatie.


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.