Meld je direct gratis aan

Kom maar met een leuk voorstel

Yvette profielfoto

Profiel: Yvette (39 jaar)

Stuur bericht naar Yvette

Hoi, ik ben een shemale die op zoek is naar een leuke kerel om eens lekker te gaan verwennen. Nu kun je hier misschien op zoek zijn naar een echte vrouw maar ik kan je vertellen dat ik ook honderd procent vrouw ben en dat ik je echt in de zevende hemel kan laten belanden.

Het is zelfs zo dat als je nog nooit een ervaring met een shemale hebt gehad dat je dan naar mijn mening ook nog nooit echt sex gehad hebt. Ik weet namelijk precies hoe ik een man moet verwennen uit eigen ervaring. Stuur me dus eens een leuk berichtje en vertel daarin ook wat meer over jezelf. Hopelijk kan ik dan snel wat dates gaan inplannen.


Stabroek op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.