Meld je direct gratis aan

Ben jij een romantische en leuke man?

kissmylips profielfoto

Profiel: kissmylips (46 jaar)

Stuur bericht naar kissmylips

Als ik mezelf moet gaan gaan omschrijven dan vind ik dat ik een romantische en zwoele vrouw ben. Natuurlijk zoek ik hier een man die dit kan waarderen. Dit hoeft dan niet meteen en man voor een relatie te zijn maar dit kan ook een man zijn waar ik eerst een vriendschappelijke band mee op ga bouwen en daarbij ook een erotisch contact is.

Als je wel houdt van een vrouw die romantisch aangelegd is dan mag je altijd contact met mij opnemen. Het is niet erg als jezelf niet heel erg romantisch bent maar wat ik wel belangrijk vind dat is dat je dit in mij kunt waarderen. Een man die alleen maar even snel op mij wil zoek ik niet maar echt een man die mij beter wil leren kennen zodat we nog meer van de sex kunnen genieten.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.