Meld je direct gratis aan

Alleenstaande moeder wil weer aandacht

Briezje profielfoto

Profiel: Briezje (34 jaar)

Stuur bericht naar Briezje

Na een lange tijd er alleen te zijn geweest voor mijn kinderen is het nu echt weer eens tijd om aan mezelf te gaan denken. Niet dat ik dan ineens niet meer goed voor mijn kinderen ben maar deze zijn nu wel vaker bij een oppas of de vader en ik heb nu dan ook meer vrije tijd. Deze wil ik dan ook nuttig gaan besteden.

Het is voor mij ook al meer dan een jaar geleden dat ik sex met een man heb gehad en dat is natuurlijk veel te lang. Daarom wil ik graag snel weer een man vinden om mij mee te vermaken. In principe ben ik niet op zoek naar een nieuwe vriend, mocht er toch een leuke man langskomen dan zal ik deze niet afslaan. Toch gaat het nu vooral om een sexdate.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.