Meld je direct gratis aan

Stoer van buiten zacht van binnen

sjansie profielfoto

Profiel: sjansie (27 jaar)

Stuur bericht naar sjansie

Het gaat mij niet alleen om de sex en ik zou dan ook graag een echte vriend hier vinden. Dit hoeft dan niet direct een vriend te zijn waar ik een relatie mee ga starten maar meer een vriend om leuke dingen mee te beleven. Hier hoort dan wel uiteraard de sex bij.De man die mag wel een beetje een macho zijn maar dan wel stoer van buiten en zacht van binnen. Zelf ben ik een zeer zacht meisje en kan ik enorm genieten van een stoere vent. Het is dan wel belangrijk dat je lief voor mij bent. Heb je interesse of wil je meer van mij weten neem dan maar eens contact met mij op.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.