Meld je direct gratis aan

Ben echt oprecht op zoek

reddie4u profielfoto

Profiel: reddie4u (26 jaar)

Stuur bericht naar reddie4u

Het is leuk om online te daten maar wat ik wel erg vervelend vindt dat is dat er mannen zijn die denken dat ze een loopje met je kunnen nemen. Deze mannen laten je dan denken dat ze echt interesse in je hebben en vervolgens laten ze dan niets meer zich horen. Hier hebben sletjes dus echt geen interesse in.Leuke mannen die zijn natuurlijk wel welkom in mijn leven en dan bedoel ik niet alleen maar voor de sex. Hier kan ik nog genoeg andere leuke dingen door bedenken. Sex is belangrijk maar daar draait niet alles om. Het draait om elkaar leuk vinden en om een leuke tijd te hebben. Misschien ben ik een romanticus maar toch hoop ik dat mannen zich herkennen in mijn verhaal.


Dilsen-Stokkem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.