Meld je direct gratis aan

Zoek een meesteres die geen genade kent

1355 profielfoto

Profiel: 1355 (39 jaar)

Stuur bericht naar 1355

Hallo, ik ben Danny en ik hoop op deze manier een meesteres te leren kennen die geen genade kent. Ben jij dit en heb je zin om met mij af te spreken dan kunnen we samen een leuke tijd hebben. Hopelijk kun jij dan met mij een echte meesteres – slaaf band opbouwen. In het verleden heb ik nog maar eenmaal een afspraak met een meesters gehad. Dit is om verschillende redenen niets geworden.

Daarom hoop ik dat ik nu iemand kan treffen die mij wel hard aan wil pakken en die ook tijd heeft om mij te ontvangen. Wanneer je een professionele meesteres bent dan kan ik ook een bedrag per keer betalen. Het moet echter wel redelijk zijn aangezien ik niet heel rijk ben. Als slaaf weet ik dat ik het de meesteres naar de zin moet maken en dat is nu ook juist wat ik er zo fijn aan vindt.

Als man helemaal niets te zeggen hebben en precies te moeten doen wat een  meesteres wil dat wil ik ervaren. Misschien kun jij mij helemaal trainen naar je wensen. Het is misschien niet goed om te zeggen maar de straffen die meesteressen gebruiken daar kan ik wel genieten. Met een zweepje gecorrigeerd worden dat voelt heel fijn. Ook vind ik het heel fijn als een meesteres mij vernedert. Ik hoop dat ik mezelf zo goed omschreven heb en dat er meesteren zijn uit de omgeving van Peer die met mij willen afspreken.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.