Meld je direct gratis aan

Meesteres die je laat kruipen

TeLangAlleen profielfoto

Profiel: TeLangAlleen (46 jaar)

Stuur bericht naar TeLangAlleen

Bij mij kom je alleen als je weet dat ik de baas ben. Mannen daar heb ik niets mee en dat vind ik nietige wezentjes. Doe dus maar niet zo zielig en kom mij dienen. Het eerste wat je mag doen dat is voor mij kruipen en dat ga je dan zolang doen als ik het wel. Is het niet naar wens dan zal er een straffing zijn.Misschien ben je iemand die niet zo bang aangelegd is maar ik kan je zeggen dat wanneer je eenmaal een straffing van mij hebt gehad dat je mij direct zal respecteren. In mijn speciale kamertje kan ik je goed vastbinden en dan laat ik je eerst mijn werkspeeltjes zien. Dan zal je al wel bang worden en dan mag je alleen maar hopen dat ik rustig ga beginnen.


Dilsen-Stokkem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.