Meld je direct gratis aan

Zou graag eens onder een meesteres dienen

Michelleke profielfoto

Profiel: Michelleke (21 jaar)

Stuur bericht naar Michelleke

Het lijkt mij fijn om eens onder een meesteres te gaan dienen. Al vele meesters heb ik gehad en dit beviel mij prima maar toch zou het ook weleens goed zijn om een meesteres te hebben die mij verteld wat ik moet doen. Aangezien ik biseksueel ben kun je mij ook ook lekkere dingen laten doen om jou te verwennen. Daarnaast luister ik erg goed.

Het is misschien niet de bedoeling maar van de straffen daar kan ik altijd enorm van gaan genieten. Als ik bijvoorbeeld een zweep over mijn lichaam voel dan is dit altijd een lekker gevoel en dan wil ik alleen maar meer. Mocht je een meesteres zijn en een gaatje in je drukke agenda over hebben dan hoop ik dat je contact met mij wilt zoeken.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.