Meld je direct gratis aan

Ben jij spontaan en geil?

Koendert profielfoto

Profiel: Koendert (60 jaar)

Stuur bericht naar Koendert

Als jij een lekkere spontane en geile man bent dan ben je waarschijnlijk precies de man waar ik naar op zoek ben. Zelf ben ik ook spontaan en vind ik het leuk om met iedereen een praatje te maken. Je moet je ook niet schamen voor wie je bent vind ik en ik heb dan ook al jaren geleden gezegd dat ik homo was.

Toch ben ik niet echt het type voor een relatie en daarom heb ik meerdere losse sexcontacten waar ik op regelmatige basis mee afspreek. Als jij met mij wilt afspreken dan kan ik je nu al vertellen dat ik geen relatie met je zal aangaan. Verder dan een sexrelatie zullen we niet komen maar dat wil niet zeggen dat dit niet lekker kan zijn.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.