Meld je direct gratis aan

Echt beffen, wie doet dit nog?

Dorixbaby profielfoto

Profiel: Dorixbaby (24 jaar)

Stuur bericht naar Dorixbaby

De laatste mannen waar ik een sexafspraak mee heb gehad die likten wel maar bij de ene duurde dit nog geen minuut en de ander die wist totaal niet waar die mee bezig was. Daar ben ik nu wel een beetje klaar mee want als ik een man ga pijpen dan doe ik heel erg mijn best zodat de man daar echt van geniet.

Het liefste kom ik nu dan ook in contact met mannen die een vrouw goed willen gaan beffen en dat voor een langere tijd. Als je het lekker vindt om tegelijkertijd gepijpt te worden dan zouden we ook nog standje 69 kunnen doen en hier kan ik ook echt van genieten. Je begrijpt wel wat ik graag wil en hopelijk zijn er mannen die aan mijn wensen kunnen voldoen.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.