Meld je direct gratis aan

Ben druk maar heb wel behoefte aan sex

waterfall profielfoto

Profiel: waterfall (36 jaar)

Stuur bericht naar waterfall

Hai, door mijn drukke baan heb ik maar weinig tijd. Het weekend ben ik altijd wel vrij en dan zou ik graag een man ontmoeten waar ik een vast sexcontact mee op kan bouwen. Het moet wel een man zijn die in het weekend echt tijd heeft. Als je een keer niet kunt is het natuurlijk geen probleem maar dit moet niet te vaak voorkomen.

Het zou fijn zijn om een man te treffen die openminded is. Zelf ben ik iemand die wel graag mag experimenteren en als de man dit ook leuk vindt dan is dit natuurlijk wel zo prettig. Wat ik verder allemaal leuk vindt dan kunnen we bespreken als we eenmaal contact hebben. Dan weten we meteen ook of er kans is op een ontmoeting.


Deinze op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.