Meld je direct gratis aan

Het liefst spreek ik eerst in de auto af

ivygirl profielfoto

Profiel: ivygirl (33 jaar)

Stuur bericht naar ivygirl

Het is voor mij het beste om eerst om eerst in de auto af te spreken. Dit is misschien wat behelpen maar een creatieve man die kan hier vast wel mee omgaan. Dit doe ik omdat ik een keer een slechte ervaring heb gehad met een man waar ik thuis was. In de auto kunnen we het vast ook wel gezellig hebben en later kunnen we dan altijd nog adressen uitwisselen.

Bij mijn voorkeuren kun je al zien dat ik een liefhebber van orale sex. Dit mag ik graag doen met een man, het is gewoon lekker om te weten hoe een man smaakt. Welke standjes ik allemaal lekker vindt dan bespreek ik liever privé, ook vind ik het belangrijk om te weten wat een man lekker vindt want we moeten natuurlijk wel genieten.


Aarschot op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.