Meld je direct gratis aan

Gebonden maar ongelukkig

realsexy profielfoto

Profiel: realsexy (28 jaar)

Stuur bericht naar realsexy

Als je gebonden bent en wilt reageren dan is dit voor mij geen probleem. Zelf heb ik namelijk ook een relatie en dit is best wel moeilijk voor mij. De relatie loopt de laatste tijd niet meer zo lekker en daarom heb ik maar besloten op zoek te gaan naar een andere man die nog wel interesse in mij heeft.

Wat voor mij belangrijk is dat is dat het allemaal wel geheim blijft. We kunnen dan ook het beste in de auto gaan afspreken denk ik. Daar kunnen we lekker met elkaar sex hebben en dit kan ook op een plek waar mijn man nooit zal komen. Als we erg van elkaar kunnen genieten dan kunnen we na een aantal dates altijd nog zien wat we dan gaan doen.


Beringen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.