Meld je direct gratis aan

Durf jij een vrouw met een bril te neuken?

laarsjuh profielfoto

Profiel: laarsjuh (28 jaar)

Stuur bericht naar laarsjuh

Regelmatig krijg ik te horen dat ik streng uitkijk. Dit kan met mijn bril te maken hebben maar er zonder kan ik niet. Al eerder heb ik contactlenzen geprobeerd maar dit was niet wat ik ervan verwacht had. Daarom zal ik mijn bril nog wel een tijdje moeten houden. Ook hoop ik dat dit de mannen niet meer afschrikt.

Vandaar ook maar de directe vraag of jij wel een vrouw met een bril durft te neuken. Misschien lijkt dit je wel heel spannend en dan zou je mij ook een bericht kunnen sturen. Ook hoef je niet bang te zijn dat ik heel streng ben want dit is ook niet het geval, met de sex ben ik best wel wild maar verder ben ik een vriendelijke en kalme vrouw.


Beringen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.