Meld je direct gratis aan

Laat mij bij je komen in het hotel

Mandy profielfoto

Profiel: Mandy (26 jaar)

Stuur bericht naar Mandy

Heb je zin een spannende tijd en wil je een vrouw die niet te moeilijk doet dan zou je mij bij jou in het hotel uit kunnen gaan nodigen. Jij mag dan zeggen hoe ik gekleed kom. Dit kan dan zijn in het niemandsdalletje wat ik op de foto draag maar dit kan zelfs in een overjas zijn zonder iets eronder.

We kunnen dan van tevoren de prijs gaan afspreken en het is dan ook goed om mij direct je wensen te laten weten. Op deze manier kan ik je dan sneller een goede indicatie geven wat het gaat kosten. Staat de prijs je aan dan maken wij een afspraak en dan zal ik er alles aan gaan doen om je een leuke tijd te gaan bezorgen.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.