Meld je direct gratis aan

Meesteres voor gehoorzame slaafjes

sexprofiel profielfoto

Profiel: sexprofiel (40 jaar)

Stuur bericht naar sexprofiel

Alleen de zeer gehoorzame slaafjes die mogen bij mij langskomen. Slaven die niet willen luisteren die staat het vrij om mij uit te gaan testen maar toch zou ik ze dit niet aan willen raden. Dit is omdat ik toch wel iemand ben die niet zo makkelijk is als het op ongehoorzaamheid aankomt. Je zal dan hard gestraft gaan worden.Wat ik dan allemaal ga doen dan ga ik je hier natuurlijk niet vertellen maar het is wel zo dat ik genoeg mogelijkheden en hulpmiddelen heb om je het zwijgen op te leggen. Wanneer de straffing dan voorbij is dan zal je de volgende keer wel naar mij luisteren. Bij sommige slaafjes moet je het respect afdwingen en ik weet prima hoe ik dat moet doen.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.