Meld je direct gratis aan

Wilt ge met mij het weekend gaan starten?

Aries77 profielfoto

Profiel: Aries77 (37 jaar)

Stuur bericht naar Aries77

Donderdagavond begint voor mij het weekend, dit is dan ook meteen tijd om eens flink los te gaan. Ik heb namelijk voor die avond en voor de vrijdag mijn dochter niet. Deze is dan bij haar vader en dit geeft mij de tijd om lekker met andere mannen te gaan sjansen. Nu heb ik de laatste tijd geen zin om te sjansen maar om spannendere dingen te gaan doen.

Misschien zijt gij wel die man waarmee ik wekelijks lekker het weekend af kan gaan trappen. Dit hoeft dan alleen als los sexcontact aan een relatie daar heb ik de eerste tijd nog geen behoefte aan. Kunt u zich hier in vinden dan hoor ik dat natuurlijk graag en dan kunnen we onze wensen en voorkeuren met elkaar bespreken.


Maarkedal op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.