Meld je direct gratis aan

Een goede verzorging is voor mij belangrijk

julie90 profielfoto

Profiel: julie90 (24 jaar)

Stuur bericht naar julie90

Dag allemaal, ik ben Julie en ik hoop hier een man te vinden die het lekker vindt om aan anale sex te doen. Wat ik wel eis van een man dat is dat deze goed verzorgd is en dat deze een goede hygiëne heeft. Uiterlijk een leeftijd zijn bij sexdates niet het belangrijkste. Het gaat er dan meer om dat je ook zin hebt de ander echt te verwennen.

Anale sex laat mij echt ontspannen en ik vind het heerlijk om eerst gewoon genomen te worden en daarna anaal. Als je moet komen dan mag je ook alles over mijn kontje spuiten, dit vind ik erg spannend. Laat dus eens wat horen als je wel geïnteresseerd bent. Antwoord krijg je altijd bij normale berichtjes en dan kunnen we zien of we afspreken voor een spannende date.


Scherpenheuvel-Zichem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.