Meld je direct gratis aan

Ik wil eerst nog leren

sexyGenius218 profielfoto

Profiel: sexyGenius218 (31 jaar)

Stuur bericht naar sexyGenius218

Als het op sex aankomt dan is er voor mij nog veel te leren. Dit heeft er vooral mee te maken dat ik in een doodlopende relatie heb gezeten en dit heeft me behoorlijk wat jaren aan seksuele ervaring gekost. Nu zoek ik dan ook mannen die mij op dit vlak wat bij kunnen gaan brengen.

Nu zou ik als eerste graag een man willen vinden die ervaring heeft met anale sex. Nu is dit iets wat al langere tijd een wens van mij is en ik hoop dit dan ook snel een keer te mogen ervaren. Ik heb al wel anale speeltjes maar dit is toch anders dan wanneer een echte man dit doet. Heb je dus ervaring met anale sex en wil je mij in de poep nemen dan hoor ik het graag van je.


Lennik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.