Meld je direct gratis aan

De buitensex mis ik gewoon

rororo profielfoto

Profiel: rororo (45 jaar)

Stuur bericht naar rororo

Als ik zelf met mijn hondje in de vrije natuur loop dan mis ik de buitensex gewoon. Dit is iets wat ik eerder veel heb gedaan maar door de loop van de jaren heen is dit steeds minder geworden. Nu heb ik voor mezelf besloten dat het goed is om me daar weer eens mee bezig te gaan houden.

De buitensex die kan ik natuurlijk niet alleen doen en daarom hoop ik hier leuke mannen te vinden die samen met mij buiten willen afspreken. Het zou helemaal leuk zijn als jullie nog een idee hebben voor een leuke plek. Al op veel plekken heb ik sex gehad en natuurlijk zijn daar het strand en het bos bij. Mocht jij nu nog een spannende plek weten dan hou ik me aanbevolen.


Geraardsbergen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.