Meld je direct gratis aan

Ik zoek de spanning en de opwinding terug in mijn leven

Merloke profielfoto

Profiel: Merloke (46 jaar)

Stuur bericht naar Merloke

Het is de laatste jaren een beetje een sleur geworden in mijn leven en ik zou daar dan ook graag verandering in gaan brengen. Nu kan een leuke man natuurlijk een mooie afleiding voor mij zijn en deze zou ik dan ook graag gaan ontmoeten. Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die er liefhebber van zijn om sex op een parking te hebben.

Nu heb ik dit eerder veel gedaan maar de laatste jaren eigenlijk niet meer. Ik zoek dan ook iemand die mij hier weer een beetje wegwijs in kan gaan maken. We zouden dan bij de parking kunnen gaan afspreken en daar plezier met elkaar gaan maken. Dit lijkt mij dan in ieder geval erg plezant en ik hoop dan ook dat mij dit een leuke tijd oplevert.


Geraardsbergen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.