Meld je direct gratis aan

Goedlachse hoopt op man met humor

Heppie70 profielfoto

Profiel: Heppie70 (43 jaar)

Stuur bericht naar Heppie70

Er zijn twee dingen die belangrijk zijn voor mij en dat is sex en humor. Het zou mij dan ook erg fijn lijken om hier een man te kunnen ontmoeten die mij beide kan geven. Wat ik dan ook zoek is een man met een hoge sexdrive die het ook nog eens fijn vindt om lekker te lachen met elkaar. Dit betekend niet dat we de hele tijd komische films gaan kijken maar de hele tijd serieus zijn is ook niets.

Als ik een sexdate plan met iemand dan vind ik het fijn om mij lekker sexy aan te kleden. In mijn kast hangen een aantal leuke pakjes waarvan ik hoop dat jij daar meteen al opgewonden van wordt als je mij daarin ziet. We kunnen daarna meteen kijken wat we met deze opwinding gaan doen.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.