Meld je direct gratis aan

Ik zoek een man die tot actie over wil gaan

harlemshake profielfoto

Profiel: harlemshake (32 jaar)

Stuur bericht naar harlemshake

Ben je van plan alleen maar te gaan chatten dan is het zinloos om op mij te gaan reageren. Ik ben op zoek naar een man die het echt lekker vindt om tot actie over te gaan. Praten kan ik ook wel met mijn vriendinnen, aangezien ik nu geen relatie wil zoek ik de sex bij vreemde mannen want dit geeft me een echte kick.

Kom dus niet bij mij aan met verhalen dat je wel een relatie wilt of dat je eerst wat wilt gaan drinken in een café om elkaar beter te leren kennen. Ik wil gewoon sex en verder niets, jij hoeft verder niets over mij te weten en ik niet over jou. Blijkt het nu dat er chemie is dan komen dit soort dingen vanzelf wel.


Gent op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.