Meld je direct gratis aan

Ik zoek een normale man voor normale dingen

Delf268 profielfoto

Profiel: Delf268 (43 jaar)

Stuur bericht naar Delf268

Het is nu bijna alweer twee jaar geleden dat mijn man mij verliet voor een ander. Nu is het ook wel weer tijd om verder te gaan en ik zoek dan ook een man. Dit dient dan wel een normale man te zijn waar ik normale dingen mee wil doen. Dus geen vreemde en bizarre seksuele handelingen.

Nu zoek ik wel alleen een man voor de lol en nog niet voor een serieuze relatie. Blijkt het nu wel de man van mijn dromen te zijn die hier reageert dan kan ik daar altijd nog op terugkomen. Zoals je ziet heb ik geen maatje 36 dus als je met mij wilt gaan afspreken dan moet je tegen een volle vrouw kunnen.


Mol op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.