Meld je direct gratis aan

Mijn kast hangt vol met spannende pakjes

Stippeltjes profielfoto

Profiel: Stippeltjes (40 jaar)

Stuur bericht naar Stippeltjes

Dag leukerds, als ik je nu eens vertel dat mijn kast volhangt met allemaal leuke en spannende pakjes? Dit zijn dan verschillende soorten lingerie en eigenlijk is er altijd wel iets leuks voor iedereen. Lijkt het jou dan ook zo spannend om mijn lichaam in een leuk pakje te zien dan mag je dit altijd laten weten.

Als je een bericht stuurt dan zou ik het wel fijn vinden als je meer over jezelf zou willen vertellen. Zo heb ik dan ook een goed beeld van je. Misschien kun je dan ook aangeven wat voor lingerie je mooi vindt en ik kan kijken of ik dit in de kast heb hangen. Natuurlijk trek ik het dan ook voor je aan als we afspreken en mag jij het bij mij uittrekken. Wat er daarna gebeurt …


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.