Meld je direct gratis aan

Het zal mij benieuwen wat ik hier ga vinden

Nomme82 profielfoto

Profiel: Nomme82 (31 jaar)

Stuur bericht naar Nomme82

Dag mannen, Ik ben Lisa en ik ben een meid die zich de afgelopen met andere zaken bezig heeft gehouden dan met relaties. Nu zeg ik niet meteen dat ik op zoek ben naar een man om een relatie mee te hebben maar het zou wel leuk zijn om een man te vinden om gezellige en geile dingen mee te gaan doen.

Wat mij het beste lijkt dat is dat we eerst contact via Skype leggen om elkaar op deze manier een beetje beter te leren kennen. Vervolgens kunnen we dan een keer gaan afspreken als het klikt. Blijkt het dan dat we elkaar alleen leuk genoeg vinden voor een sexrelatie dan laten we het daarbij en anders kunnen we kijken wat ervan kan komen.


Hoogstraten op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.