Meld je direct gratis aan

Discretie, hygiëne en vertrouwen zijn een must

lekkers4you profielfoto

Profiel: lekkers4you (44 jaar)

Stuur bericht naar lekkers4you

Mondje dicht hoor als je denkt mij te herkennen, ik wil namelijk absoluut niet dat mijn man erachter gaat komen dat ik op deze website sta. Nu moet ik stiekem wel zeggen dat dit wel een geweldig gevoel geeft. Het rondlopen met een geheim en misschien wel gaan afspreken met een lekkere jongen gozer, spannend hoor.

Ik zoek hier een jonge man en dit mag dan ook echt jong zijn. Natuurlijk dien je wel ouder dan achttien jaar te zijn maar verder is alles goed. Nu zoek ik alleen sex en verder niets. Ook moet deze gozer wel zijn mondje goed dicht kunnen houden. Ik zal je daar in ieder geval goed voor gaan belonen. Dus laat maar horen als je wilt gaan afspreken.


Landen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.