Meld je direct gratis aan

Mannen die koken daar word ik helemaal wild van

discovliegje profielfoto

Profiel: discovliegje (41 jaar)

Stuur bericht naar discovliegje

Het is misschien een vreemde fantasie maar ik ga deze toch maar met jullie delen. Ik hou namelijk enorm van mannen die koken. Als ik een man in de keuken bezig zie dan word ik zelfs al een beetje opgewonden. Nu is dit niet het enige want ook van een paar ferme tikken voor mijn billen daar ben ik voor te vinden.

Mijn ideale afspraak met een man zou dan ook zijn om af te gaan spreken met iemand die lekker voor mij kookt en dan aan de keukentafel na het eten mij een lekkere spanking gaat geven. Ik zal dan over je knie gaan liggen en je klappen in ontvangst gaan nemen. Mocht jou dit ook lekker lijken dan kun je contact met mij op gaan nemen.


Spiere-Helkijn op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.