Meld je direct gratis aan

Alleen serieuze mannen graag

geenfakers profielfoto

Profiel: geenfakers (38 jaar)

Stuur bericht naar geenfakers

Bah, wat ben ik flauw van al die fakers zeg. Denk je een leuke afspraak te hebben gemaakt en dan laten ze zich ineens niets meer van zich horen of ze komen helemaal niet meer opdagen. Ik ben er dan ook helemaal klaar mee en ik doe dan nog één laatste poging om wel een man te gaan vinden.

Ik zal dan ook meteen maar zeggen waar ik naar op zoek ben en dat is naar sex in mijn poep. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere standjes mogelijk maar ik heb me hier aangemeld om lekker anaal genomen te worden. Hiervoor zoek ik dan ook mannen en ik hoop dan ook echt dat er nu eens een keer een serieuze man zich wil gaan melden. Misschien kan ik dan eindelijk snel een afspraak gaan maken.


Vleteren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.