Meld je direct gratis aan

Mag ik mijn kontje voor je draaien?

Vis1972 profielfoto

Profiel: Vis1972 (41 jaar)

Stuur bericht naar Vis1972

Al vanaf de eerste keer dat ik anale sex had wist ik dat ik niet meer zonder wilde. Het was een ervaring die je nooit meer vergeet en ik heb toen meerdere orgasmes gehad. Des te vaker ik anale sex had des te lekkerder ik het vond. Helaas sta ik nu alweer een tijdje droog en wordt het tijd een man te vinden die net zo dol is op anale sex als ik.

Als jij het niet erg vindt dat ik mijn kontje lekker voor je draai zodat je hem er lekker hard in kunt stoppen dan moet je niet twijfelen maar snel reageren. Het is natuurlijk niet alleen anale sex want ook van ‘gewone’ sex hou ik en ik mag ook graag aan orale sex doen maar toch is het hebben van anale sex wel mijn favoriet.


Ninove op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.