Meld je direct gratis aan

Ik ben single en wil direct een cardate

beetjekoppig profielfoto

Profiel: beetjekoppig (37 jaar)

Stuur bericht naar beetjekoppig

Halle Heren, hier ben ik dan. Nu ik single ben is het tijd om eens wat avontuur te gaan zoeken. Nu ben ik niet van het vele klappen maar meer van het doen. Ik zou dan ook graag iemand leren kennen die mij snel in zijn auto wil gaan ontvangen. Een cardate dat is iets wat mij toch het beste van alles bevalt.

Nu hoeft ge geen Don Juan te zijn om met mij af te gaan spreken. Ik ben iemand die er meer voor voelt om goede sex te hebben. uw uiterlijk en uw leeftijd die interesseren mij dan ook minder. Dus leuke en spannende mannen laat mij niet te lang wachten en stuur me eens een bericht met meer informatie over uweigen.


Kruibeke op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.