Meld je direct gratis aan

Absoluut niet op zoek naar een relatie of vastigheid

Doenja profielfoto

Profiel: Doenja (36 jaar)

Stuur bericht naar Doenja

Waar ik naar op zoek ben dat is een man of vrouw om spannende dingen mee te gaan doen. Ik ben dus absoluut niet op zoek naar een relatie of vastigheid. Ben je net zo als ik wel op zoek naar wat plezier en verder niets dan mag je mij dit laten weten en dan kunnen we misschien eens af gaan spreken.

Wat ik zoek dat is een man of vrouw die vooral leuk en aardig is. Je uiterlijk of je leeftijd die zijn voor mij van een minder belang. Wel is het belangrijk dat we goed kijken wat we willen bij de seks en dat we beide aan ons gerief komen. Denk je dat je de ideale man of vrouw voor mij bent dan mag je altijd contact met mij opnemen.


Oudenaarde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.