Meld je direct gratis aan

Bij mij hoef je niet verlegen te zijn

Spontaan71 profielfoto

Profiel: Spontaan71 (43 jaar)

Stuur bericht naar Spontaan71

Ben jij ook een man of jongen die erg verlegen is en die maar moeilijk dames kan vinden om sex mee te hebben? Neem eens contact op met mij, ik ben een geduldige vrouw die je vast wel rustig kan krijgen. We zouden eerst een leuk gesprek kunnen hebben en daarna steeds een stapje verder gaan.

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik dit doe. Het is eigenlijk erg simpel want zelf ben ik op jonge leeftijd ook erg verlegen en onzeker geweest. Daarom is het voor mij nu leuk om anderen te helpen. Daar komt bij dat sex ook echt iets wat ik graag doe en zo kan ik die twee combineren. Wees dus niet verlegen of onzeker en stuur mij eens een bericht. We kunnen dan altijd zien wat ervan komt.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.