Meld je direct gratis aan

Misschien zie ik je op de parking

MissDunja profielfoto

Profiel: MissDunja (35 jaar)

Stuur bericht naar MissDunja

Laat ik beginnen met zeggen dat ik zowel op zoek ben naar mannen als vrouwen. Deze zou ik dan graag gaan ontmoeten op de parking en als het kan zeer snel. Het hebben van sex met iemand op een parking dat heeft me altijd al geïntrigeerd en nu is het dan ook maar tijd om dit eens te gaan doen.

Misschien zou ik zo ook wel naar een parking kunnen rijden en zien wat er gebeurt maar het lijkt mij toch fijner om hier eerst met iemand af te spreken. Misschien zijn er hier ook wel mensen die hier ervaring mee hebben en dan zou ik hier ook graag in contact mee gaan komen. Ik hoop in ieder geval op een aantal leuke nieuwe contacten.


Blankenberge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.