Meld je direct gratis aan

Vooral de parking vind ik erg spannend

Brazilian profielfoto

Profiel: Brazilian (36 jaar)

Stuur bericht naar Brazilian

Wat zo ongelooflijk geil is dat is als een onbekende man mij op de parking wil gaan nemen. Toch is dit iets wat de laatste paar keren op een teleurstelling voor mij uit is gelopen. Ik kwam op de parking aan en er waren we een paar koppeltjes die al sex met elkander hadden maar daar kon ik niet aan mee doen.

Ik moet wel zeggen dat ik redelijk nieuw hier in ben en ik weet dus niet alle parkings.  Misschien kunnen er ook mannen reageren die mij een spannende avond willen bezorgen op de parking. Mocht het klikken dan kunnen we gegevens gaan uitwisselen maar als dit bij één keer blijft dan is het wat mij betreft ook prima.


Tienen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.