Meld je direct gratis aan

Ben jij bekend met de strapon?

jennerrr profielfoto

Profiel: jennerrr (46 jaar)

Stuur bericht naar jennerrr

Ken je de strapon? Dit is een speeltje waar je lekker iemand mee kunt neuken. Spelen met mezelf dat kan ik heel goed maar nu lijkt het mij heel erg spannend om de strapon eens een keer bij een man te gaan gebruiken. Hiervoor zoek ik dan mannen die dit echt heel erg spannend lijkt.

Het gaat niet dan alleen maar om jou want als je mij lekker wilt verwennen dan is dit ook mogelijk. Wat je dan wilt doen dat kun je met mij bespreken maar ik sta voor veel open. Als jij doet wat mij lekker lijkt dan is het niet meer dan logisch dat ik ga doen wat jij lekker vindt. Laat je snel wat je horen als je mij wilt ontmoeten?


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.